De vierde dimensie

mobiel

FOUR-D voegt een vierde dimensie toe aan de drie-dimensionaliteit van bouwen en architectuur door onze visie als ontwikkelaars als het gaat om concepten.

mobiel

FOUR-D

FOUR-D is een onafhankelijke projectontwikkelaar die al 20 jaar actief is in het ontwikkelen, herontwikkelen en realiseren van woningen, winkels, ontspanningscentra en hotels vanuit een gezonde marktgedachte. Wij brengen met ons team van specialisten een creatieve plus binnen het integrale ontwikkeltraject, om tot gezonde resultaten te komen in de gebouwde urbane omgeving.

Bouwen aan een samenleving die in balans is

Door de mogelijkheden van IT functioneert de maatschappij met steeds meer interactie en sneller met contacten over de gehele wereld. Steden worden compacter, mensen meer gericht op individu. Hierdoor ontstaat een onbalans in wonen, werken en ontspanning.

Wij ontwikkelen concepten voor de opzet van onze projecten door middel van maatschappelijk aanvullende woonconcepten zoals jong / oud, werk / ontspanning, inpassing van mindervalide medemens, stenen / groen. Aandacht voor goede doelen (sociaal bewogen, maatschappelijk verantwoordelijk). Deze toepassingen behoren tot onze kennis en ervaring.

mobiel

Creatief hart van Eindhoven in dit bijzondere industrieel erfgoed van Eindhoven met wonen, winkelen en werken. Een creatieve hot-spot die blijft ontwikkelen. De thuisbasis van FOUR-D

Ontspannen
Ontspannen
Recreëren
Recreëren
Werken
Werken
WInkelen
WInkelen
Wonen
Wonen
Zorgen
Zorgen

Contact

Mail ons

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht